25 éves a Menet-Trend Kft.

Számunkra is elképesztő, de több, mint 13.200.000 perccel ezelőtt léptünk színre és ez alatt bizony jól beutaztuk a Galaxist, 25 kört téve a Nap körül!

Ugyebár, a jubileumok arra késztetnek minket, hogy átgondoljuk, mi is történt, honnan – hová jutottunk az eltelt idő alatt. Így teszünk mi is. Egy biztos, azzal, hogy megéltük az első 300 hónapot, nyugodtan állíthatjuk, hogy túl vagyunk a “kezdeti” nehézségeken.

Komolyabbra fordítva a szót, 750.000 különféle bizonylatot állítottunk ki, nem kevesebb, mint 10.000 magyar ügyfélnek, akik közül sokan az első naptól fogva, folyamatosan nálunk szerzik be a rozsdamentes csavarokat. Kiemelkedő szerepünk volt a rozsdamentes csavarok hazai elterjedésében, így nem túlzás állítani, hogy nevünk egybeforrt – nem rágódott – a rozsdamentes csavarok hazai világával.

Elméletileg bármerre is járunk az országban, találkozhatunk NONOX csavarjainkkal, mert több ezer tonnát értékesítettünk már víz- és elektromos hálózatokhoz, hús- és más élelmiszeripari gépekhez, gyárak, irodák és középületek acélszerkezeteihez, strandokhoz, wellness hotelekhez, hajókhoz, motorokhoz és old-timerekhez, hűtő- és fűtőrendszerekhez, erőművekhez és még nagyon sok más ipari létesítményhez és gyártmányhoz. NONOX csavarjaink nemcsak, hogy gyönyörűen csillognak, és nem fogja őket se a mágnes, se a rozsda, de még az idő se.

A velünk egyidős nemzedék már rég nagykorú, iskoláit kijárta, és beindította a következő generációt. Viszont mi se unatkoztunk ám ezalatt! Miközben elsajátítottuk a szakma csínját-bínját, megtanultunk Önnel gondolkodni, és a vevőink igényeihez igazítani kínálatunkat. Büszkén mondhatjuk el, hogy már több, mint 35 ezer féle rozsda- és saválló kötőelemből tud válogatni nálunk. Ami a legfontosabb, hogy gyorsak vagyunk. Kivonultunk a magánszférából, csak azért, hogy minden figyelmünket az ipar igényeire fordíthassuk, így Önnek nem kell feleslegesen várakoznia. (Ja, és persze még gyermekeink is születtek ezalatt szép számmal.)

Haladva a korral, szüntelenül fejlesztjük weboldalainkat és webshopunkat. Mi mással ünnepelnénk ezt a jeles jubileumot, mint ezzel a mobileszközökre is optimalizált szép, új weboldallal?

Ugyanakkor, mi nem csak a profitszerzésre hajtunk, hanem felvállaljuk a felelősséget a társadalmi problémák megoldásáért is, hiszen már több, mint 12 éve nevünkhöz fűződik az egyik sikeres, országos, drogfelvilágosító mozgalom is, ahol sok ezer gyerekhez juttattuk már el az igaz adatokat a drogokkal kapcsolatban, hogy a gyerekek önszántukból hozhassák meg egyetlen helyes döntésüket a témával kapcsolatban, mielőtt még késő lenne. 2019-ben is útra kelünk értük!

Megtiszteltetés, hogy Ön is a partnerünk!