4.4
(20)

A TW17-19 típusú gyorscsatlakozók bemutatása

Kiválóan teljesítenek belső menetes alkatrészek szivárgásmentes nyomás tesztjeinél… 

A WEH GmbH. hatékony megoldást kínál, a nagy nyomás alatt üzemelő hidraulikus alkatrészek nyomás- és működési tesztjeihez. A speciális TW19-es típusú, 6 menetszegmensű, kézi vezérlésű gyorscsatlakozó, kiválóan alkalmazható belsőmenetes alkatrészek szivárgásmentes nyomástesztjeinél. A TW19, a szorítópofák formatervezésének köszönhetően gyorsan és biztonságosan zár, még intenzív oldalirányú erőhatás esetén is, mint pl. nehéz vagy merev tömlőknél.
• A szorító pofákra ható erők, arányosan változnak a tesztelési nyomás mértékével, vagyis minél nagyobb a nyomás, a pofák annál inkább ráfeszülnek a munkadarabra.
• A kézi vezérlésű csatlakoztatás praktikus, amely kiváltja a hagyományos csavaros rögzítést.
• A csatlakozók rozsdamentes acélból készülnek, és a kívánt felhasználási területhez igazodó tömítőgyűrűvel vannak ellátva. A szabványos csatlakozók max. 350 bar névleges nyomáson működnek. (Magasabb nyomáson üzemelő termék esetén, kérje egyedi ajánlatunkat!)

Felhasználási területei

• tömlők,
• nyomástartó edények,
• víz-, üzemanyag-, hidraulikus-,
és pneumatikus rendszerek működési és szivárgási teszteléséhez.

A WEH kézi vezérlésű csatlakozói

A TW17- es típus belső menetes, a TW18- as típus pedig külső menetes alkatrészek számára lett kifejlesztve. A csatlakozó törzse rozsdamenetes acélból vagy acélöntvényből, többféle méretben és menetkialakítással készülhet. A kézi vezérlés lehetővé teszi, hogy csavarozás nélkül szivárgásmentes kapcsolatot hozzunk létre. A fogantyú behúzásával a csatlakozó végén található befogópofák, a belső menetekhez kifejlesztett TW19 esetében összehúzódnak, a külső menetekhez fejlesztett TW18-as esetében pedig szétnyílnak, ezáltal lehetővé téve a gyors, kézi illesztést a menethez. A fogantyú kiengedésével a befogópofák visszaállnak alaphelyzetbe és így rászorulnak a munkadarabon lévő menetre, biztosítva ezáltal a szivárgásmentes kapcsolódást. Ezt követően a csatlakozó oldalán található bemeneti nyíláson keresztül ráadhatjuk a nyomást. Leválasztáskor a nyomás megszüntetésével, majd a kar behúzásával a szorítópofák kiengednek.

Felhasználhatjuk: 
nyomástartó edényeknél és szivattyúknál, valamint bármilyen egyéb csavarmenetes alkatrésznél.

További információk: www.gyorscsatlakozok.hu

Mennyire volt hasznos a cikk?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 4.4 / 5. Értékelések száma: 20

Még nincs értékelése, legyen Ön az első!