4.3
(60)

Különleges szerszámok rozsdamentes acél megmunkálásához

A METABO rozsdamentes anyagok megmunkálásához kifejlesztett egy különleges szerszámcsaládot. Ezekkel a szerszámokkal lehetséges olyan minőségben dolgozni, amelyet a rozsdamentes acél megkíván.

A METABO INOX szerszámcsalád minden tagja megfelelő teljesítménnyel bír a vasnál keményebb, szívósabb rozsdamentes acél megmunkálásához. Az INOX szerszámcsalád minden tagja strapabíró és alkalmas a precíz munkavégzésre, nagy terhelés mellett is.

INOX gépek és tartozékok összhangja
Ne feledkezzen el arról sem, hogy a kívánatos végeredmény eléréséhez nagyon fontos INOX anyagok megmunkálásához fejlesztett tartozékokat használni. A nem megfelelő, “egyszerű” vágótárcsák, csiszoló szalagok, nem bírnak el a rozsdamentes anyaggal, ráadásul “megfertőzhetik” a munkadarabot a megmunkálás közben, így tönkretéve azt. Erről egy korábbi cikkünkben már olvashatott. (Ha még nem olvasta, kattintson ide!)

Felületek és profilok megmunkálásához

    SE 12-115
1200 W palástcsiszoló
    WE 14-125 Inox Plus
1450 W sarokcsiszoló
    PE 12-175
1200 W polírozó

 Sarkok és peremek megmunkálásához

 
    BFE 9-90
900 W csőcsiszoló
    KNSE 12-150
1200 W sarokvarrat csiszoló


Csövekhez

    RBE 9-60
900 W csőcsiszoló
     RBE 12-180
1200 W csőcsiszoló

Még egy kis finomság a végére
A szerszámok elérhetők vezetékes, és akkumulátoros kivitelben is. Az akkumulátoros család akár egyetlen akkumulátorral használható (természetesen nem egy időben), hiszen minden szerszámhoz ugyan olyan akku való.
Valamennyi gép megvásárolható készletben is, INOX tartozékokkal együtt.
A Metabo kéziszerszámokhoz most kedvezménnyel juthat hozzá, a Menet-Trend Kft. “Hűséges METABO kéziszerszám hűséges vásárlóknak” akciójában.

Mennyire volt hasznos a cikk?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 4.3 / 5. Értékelések száma: 60

Még nincs értékelése, legyen Ön az első!