Metabo elmaro

Szenzációs Metabo élmaró a hegesztés előkészítéséhez

A Metabo bátran fog bele olyan fejlesztésekbe, amelyekkel más gyártók nem nagyon foglalkoznak, mert túl kicsinek ítélik a piacot vagy csak egyszerűen hiányzik belőlük az innovatív gondolkodás. A Metabo szerencsére nem ilyen. Így születhetett meg az a tényleg szenzációs szerszám, amelyet hegesztési varratok előkészítésére fejlesztettek.

KFM 9-3 RF élmaróval maximum 4 mm-es letörést készíthet sík anyagra vagy csövekre 0-45 fok között tetszőleges letörési szöggel. A letörési szög 1 fok pontossággal és fokozatmentesen állítható. A marásmélység 0,1 mm-es lépésközzel egyszerűen mérőeszköz nélkül gyorsan beállítható.

Elképesztő, hogy milyen pontos munkát végez, a mart felület teljesen tiszta oxid- és sorjamentes lesz. A szerszám hőképződés nélkül dolgozik, ezért az anyag nem fog kékre színeződni.

Ötször gyorsabban és százszor biztonságosabban lehet vele dolgozni, mint sarokcsiszolóval!

Azoknak, akik nem műhelyben, hanem terepen dolgoznak a Metabo elkészítette a KFM 9-3 RF akkumulátoros változatát a Metabo KFM 18 LTX 3 RF-et. Ez a gép mindenben ugyanúgy teljesít, mint a vezetékes testvére, csak teljesen kötetlenül.  Azért, hogy a munka folyamatosságával ne legyen gond a Metabo ezt a típust 2 db akkumulátorral szállítja.

Mi legyen, ha nem elég a 4mm-es letörési magasság?

Akkor sincs probléma, ha combosabb munkadarab élmarásáról kell gondoskodni. A Metabo KFM 15-16 F nem ijed meg a 15 mm letörési magasságtól sem.

Az élmarók természetesen nem csak a hegesztés előkészítésére használhatók. A keményfém marószerszám cseréjével, különböző díszítő profilok marására is lehetőséget nyújt. Metabo élmarók használatával olyan gyönyörű dolgokat készíthet fémből, amit az asztalosok is megirigyelnek.

Ugye, hogy nem túloztam? Ezek a szerszámok tényleg szenzációsak! Remélem, sikerült hozzájuk kedvet csinálni! Ezen a linken most akciósan megvásárolhatja, vagy megszerezheti 1000 Ft-ért!

Kattintson a linkre, és nézze meg az ajánlatot. 

Szerezzen egy profi Metabo-t! http://menet-trend.hu/szerezzen_egy_profi_METABO_t.aspx

Mennyire volt hasznos a cikk?

Kattintson a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.