Békazár. Egy érdekes elnevezés, de amint megpillantunk egyet, már nem szorul magyarázatra. Hisz valóban hasonlít egy ugrani készülő békára. Mindenki látta már ezer helyen, de mégsem tudja, az bizony egy békazár.

„A békazár használatával egy síkban lévő vagy egymásra merőleges panelek határozottan, szorosan foghatók egymáshoz. Acél, rozsdamentes acél, gumi, műanyag és rejtett típusok között találhatók kulcs nélküli, kulccsal vagy lakattal lezárható változatok, valamint fix és rugalmas zárást biztosító békazárak is.”

Hangzik a definíció szakszerűen, de hol alkalmazzuk a hétköznapi életben?

A békazár rendkívül rugalmasan alkalmazható, és egy remek megoldás, ha gyorsan szeretnénk két elemet összekapcsolni. Láttunk már hatalmas tartályokat? A fedele békazárral van rögzítve. Vagy tűzoltócső az autóhoz? Békazár. Hangszertok? Békazár. Orsórögzítés horgászboton? Békazár. Aktatáska, csatos üveg, befőttesüveg? Békazár. Vagy ha lenéz a karórájára, ott is nagy valószínűséggel egy kis méretű békazárat lát majd. Hogy többet ne említsek. Felhasználási területe határtalan. Szóval ha egy gyors kötési megoldásra van szüksége, ami pillanatok alatt oldható és köthető, ha számít hogy az elemek sérülésmentesen rögzíthetőek és bonthatóak legyenek gyakori használat során, válassza ki az önnek legmegfelelőbb békazárat kínálatunkból.

ROZSDAMENTES BÉKAZÁRAK, ZÁRAK

Tekintse meg kínálatunkat rozsdamentes békazárakból és zárakból