www.shop.menet-trend.hu

Rozsdamentes fittingek, ipari felhasználóknak, nagy tételben, a legjobb áron!

Rozsdamentes (A2), lúg- vagy saválló (A4) csővezetékek szereléséhez rozsdamentes illetve lúg- és saválló csőszerelvényekre van szükség. Akármi legyen a rozsdamentes csövön szállítandó folyadék, vagy gáz, a csövek csatlakoztatásához A2 vagy A4 minőségben talál nálunk: idomokat, szűkítőket, saválló golyóscsapokat, átömlőnyílásokat, tömlőcsatlakozókat, amik a biztos kötést jelentenek agresszív közegek használata esetén.

A leggyakrabban használt nemesacél csőszerelvényeket raktárról tudjuk szállítani. A különlegesebb darabokat rövid határidővel beszerezzük. A fittingeket metrikus (m) és angolszász (coll) méretrendszerben is forgalmazzuk. Csőszerelvényeinket fémesen csillogó felületkezelt változatban is tudjuk szállítani, olyan helyekre, ahol a kinézet is számít.

A regisztráció után azonnal kérhet árajánlatot online, vagy kérésére telefonon visszahívjuk.
Akár vásárol, akár nem, a regisztrációért cserébe megajándékozzuk egy rozsdamentes vágótárcsával és az online terjesztett NONOX Világ magazin előfizetésével.

1. A listaár alatt vásárolhat rozsdamentes kötőelemeket.

2. NONOX Világ előfizetést adunk ajándékba.

3. Termékktalógust küldünk Önnek.

4. Ajándékba adunk egy Perflex 115 x 6 mm-es tisztítókorongot rozsdamentes acélhoz, akár vásárol, akár nem.
(A tisztítókorongot személyesen veheti át üzletünkben, vagy ha árut küldünk Önnek, beletesszük a csomagba.)

A regisztráció és az ajándék korong átvétele semmilyen kötelezettséggel nem jár, regisztrációját bármikor törölheti.

Keresztnév:* E-mail cím:* Hozzájárulok, hogy számomra elektronikus hírlevelet küldjenek és feliratkozásommal elfogadom az Adatkezelési szabályzatot .:*Igen, elfogadom.Ízelítő rozsdamentes, lúg- és saválló csőfitting kínálatunkból:

Ha nem talál valamit csőfitting kínálatunkban, akkor kattintson a jobb oldalon lévő ajánlatkérő bannerre és kérjen visszahívást! Kollégánk a lehető leghamarabb, de legkésőbb a következő munkanapon visszahívja és segít megtalálni a megfelelő megoldást problémájára.